Iets over mij

     

Als jong meisje had ik de droom om net als mijn moeder verpleegkundige te worden. Ik ben die richting ingegaan en heb 12 jaar als verpleegkundige gewerkt.

Toen bij mij de kinderwens kwam begon ik mezelf of te vragen of ik het vak als verpleegkundige mijn hele leven wilde blijven doen. Het antwoord was nee. De werkdruk was hoog en voor de mens was toen al te weinig tijd.

Wat wilde ik wel?

Het vak van schoonheidsspecialiste heeft mij altijd aangetrokken.  Ik droomde van mijn eigen bedrijf en in 1984 ben ik van start gegaan. Ik wilde zelf invulling geven aan mijn mooie vak en ik wilde vrijheid. Tot op de dag van vandaag is vrijheid nog steeds een belangrijke waarde voor mij.

Ik heb een praktijk waarin de klant centraal staat, waar tijd en aandacht voor de mens is. Met grote trends ben ik niet vaak meegegaan, ik bedoel daarmee door met veel indrukwekkende apparatuur te werken. Mijn motto is dat ik  werk met hoofd, handen en liefde.

We leven in een jachtige tijd waarin er soms weinig tijd en aandacht voor elkaar is. Die tijd en aandacht wil ik mensen juist geven. Een moment van rust en ontspanning waarin het behouden van een mooie huid centraal staat. Ik ben me gaan specialiseren in verschillende behandel methodes en vele massages. Aangeraakt worden raakt, dat doet mensen goed.

Twee jaar geleden ben ik opzoek gegaan hoe ik mijn klanten nog meer resultaat kon geven. Dat vind ik het leuke van ondernemen. Steeds in beweging blijven, nieuwsgierig zijn en onderzoeken wat beter kan.  Ik heb de overtuiging en de kennis dat schoonheid voor het grootste deel van binnenuit komt. Mijn oude vak helpt mij daarbij. Nu werk ik  aan de hele mens. Met puur plantaardige producten help ik mijn klanten in de ondersteuning van hun gezondheid en vitaliteit en met het mooi blijven van hun huid. Door op deze manier te werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen, is voor mij de cirkel rond. Daar word ik blij van.

Mijn persoonlijke interesses zijn: kwaliteitstijd met mijn gezin en vrienden, de natuur in trekken, mooie steden bezoeken, lezen: ik lees graag nederlandse en franse litteratuur en het liefste wat ik doe is schilderen en in Frankrijk vertoeven.