Huidvernieuwing

Huid vernieuwende behandelingen.
Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar frisse uitstraling en elasticiteit. Deze behandelingen zijn erop gericht om u zichtbaar resultaat in huidverbetering te geven. Uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er frisser en gezonder uit.

Fruitzuur behandeling:
Deze zachte fruitzuur behandeling maakt de overtollige huidcellen los waardoor uw huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en waardoor u er zichtbaar jeugdiger uitziet. Deze behandeling is heel geschikt als afwisseling of als kuurbehandeling waarbij u drie behandelingen in drie weken doet om het resultaat te vergroten
U zult uw gezicht weer in nieuw licht zien; jeugdiger, frisser en stralender.
 
Neoderma Biopeeling
De Neoderma Biopeeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling versnelt, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd, dit zorgt voor een frisse en verjongende uitstraling. De peeling heeft een therapeutische werking bij een onzuivere en acné huid. Uniek is dat met de Biopeeling 3á 4 huidproblemen in één keer worden behandeld, bijvoorbeeld het verfijnen poriën en huidverjonging. De Biopeeling is er voor ieder huidtype en kan het hele jaar door toegepast worden. Een top behandeling die nog 10 dagen in de huid doorwerkt!
 
Face setting
Een natuurlijke methode om rimpels te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten. Face Setting is een met succes beproefde biologische methode waarbij rimpels zich opvullen met het lichaamseigen bindweefsel en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De verbluffende resultaten zijn al na 1 à 2 behandelingen zichtbaar.
 
Cadeau tip: een cadeaubon!