BODY & MIND DETOX

NIEUW bij Instituut voor huidverbetering Karin Hensen: BODY & MIND DETOX programma

Wil jij meer energie, je fitter voelen en een gezondere levensstijl? Wil je graag een paar overbodige kilo’s verliezen?
 
Dat kan! Dan is het nu tijd voor een lente schoonmaak voor lichaam en geest.
 
Je krijgt een compleet en doordacht BODY & MIND DETOX programma van 9 dagen met persoonlijke begeleiding, een massage, een leverpakking, tips voor meer beweging en gezonde voeding.
Tijdens en na deze 9 dagen voel je je fit, gezond en vol nieuwe energie. Je bent stressbestendiger.Het is een natuurlijke en verantwoorde manier om je lichaam te reinigen van allerlei afvalstoffen die ons een moe gevoel geven. Tevens word je bewust van je huidige voedingspatroon en wat dat met je lichaam doet. Je zult zien dat jij en je huid meer gaat stralen.
 
Uit eigen ervaring weet ik dat tijdens het BODY & MIND DETOX programma je een aantal overbodige kilo’s kwijt raakt zonder jojo effect en je kunt gewoon werken en sporten.
 
Ervaringen:
Petra:
Ik wilde heel graag mijn lichaam reinigen om meer energie te krijgen. Een aantal jaar geleden heb ik een sapkuur gedaan met alles erop en eraan. 9 dagen sappen om meer energie te krijgen, helaas werkte dat voor mij niet zo. Meer werd minder energie.
 
Toen ik deze detox tegen kwam werd ik meteen enthousiast omdat dit me meer aansprak. Op een gezonde manier detoxen omdat ik van alle stoffen genoeg binnen zou krijgen. De detox overtrof alles! Hier kreeg ik meer energie van, ik raakte een paar kilo’s kwijt en mijn taille , waar ik vroeger altijd trots op was, werd weer slank. Doordat ik van alle stoffen voldoende binnen kreeg, is er geen JOJO effect. Mijn suiker en koolhydraat verslaving verdween en is nooit meer terug gekomen. Ik kon gewoon werken en lekker hardlopen.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen; 040-2414308 of 040-2414308 of info@karinhensen.nl